bauskasbjss

Pilskalna iela 26
Bauska, LV-3901

bauska.sportaskola@
bauskasnovads.lv

+371 63922852
+371 25618037

Bauskas BJSS galda tenisa komanda ir veiksmīgi startējusi 2022. gada Latvijas jauniešu komandu čempionātā galda tenisā, kas norisinājās 8. oktobrī, Kuldīgā. Ir izcīnītas 2 zelta medaļas un 1 sudraba medaļa.

Par Latvijas čempionu kļuva mūsu Renāts Anspoks, kurš kopā ar Artūru Lūku (Dienvidkurzemes SS) izcīnīja 1. vietu (2010. gadā  dzimušie un jaunāki) zēnu vecuma grupā, līdzīgā fināla mačā pārspējot GTK Baltais zēnu komandu, kurā startēja Maksims Rusinovs un Rostislavs Ovčiņņikovs.

Otro zeltu medaļu izcīnīja Elīza Kučinska (Bauskas BJSS), kura kopā ar Valēriju Kosenko (GTK Namejs) pārspēja visas pretinieces (2006. gadā dzimušas un jaunākas) meiteņu vecuma grupā.

2.vietu, (2006. gadā dzimušas un jaunākas) meiteņu vecuma grupā, izcīnija Elīza Manavicka (Bauskas BJSS), kura kopā ar Poļinu Staševsku (Salaspils GTK) spraigā finālā piekāpās Elīzas Kučinskas pārstāvētajai komandai.

5.vietu, 2006. gadā dzimušām un jaunākām meitenēm vecuma grupā, izcīnīja Kristiāna Anspoka (Bauskas BJSS), kura spēlēja kopā ar Agnetu Smiltnieci (Dienvidkurzemes SS). Kristiāna demonstrēja lielu cīņassparu un skaistu tenisu.

5.vietu, (2006. gadā dzimušajiem un jaunākiem) zēniem vecuma grupā, izcīnīja Arvīds Upenieks (Bauskas BJSS), kurš spēlēja kopā ar Reini Rozentālu (Dartija). Puišiem ceturdaļfinālā pavisam nedaudz pietrūka, lai iekļutu pusfinālā.

Bauskas BJSS galda tenisa komanda turpina gatavoties nākošajiem turnīriem.

Share
Archives