bauskasbjss

Pilskalna iela 26
Bauska, LV-3901

bauska.sportaskola@
bauskasnovads.lv

+371 63922852
+371 25618037

Bauskas BJSS galda tenisa komanda izcīna trīs čempionu titulus un piecas medaļas Latvijas jauniešu komandu čempionātā galda tenisā, kas norisinājās 10. oktobrī, Alojā.

Šis čempionāts mūsu jaunajiem galda tenisistiem noslēdzās īpaši veiksmīgi.

Pirmo reizi savā karjerā par Latvijas čempionu mini-kadetu grupā kļuva 10 gadus vecais Renāts Anspoks (Bauskas BJSS), kas demonstrēja ļoti labu spēli un kopā ar rīdzinieku Kirilu Terentjevu (GTK Namejs) cēla augšā uzvarētāju kausu!

Renāts Anspoks (Bauskas BJSS) – Latvijas čempions mini-kadetu grupā zēniem!

Otro čempionu titulu izcīnīja mūsu Elīza Kučinska (Bauskas BJSS), kas kopā ar salaspilieti Poļinu Staševsku (Salaspils GTK) neatstāja pretiniecēm nekādu cerību, uzvarot visos mačos ar rezultātu 3:0, un izcīnot Bauskai otro čempionu titulu, kas tika izcīnīts mini-kadetu grupā meitenēm.

Trešo čempionu titulu izcīnīja Daniela Kučinska (Bauskas BJSS), kas kopā ar Lindu Ladusi (Rēzeknes BJSS) triumfēja kadetu grupā meitenēm, apspēlējot visas savas pretinieces, un parādot ļoti pārliecinošu sniegumu.

Tāpat otro vietu mini-kadetu meitenēm grupā izcīnīja mūsu Elīza Manavicka (Bauskas BJSS) un Marta Grigus (Bauskas BJSS), kas kopā ar Montu Milzeri (Dartija) demonstrēja ļoti labu spēli un pelnīti izcīnīja 2.vietu Latvijas čempionātā, piekāpjoties tikai čempionēm. Martai Grigus šis bija pirmais tāda mēroga panākums, un visās savās aizvadītajās spēlēs Marta izcīnīja tikai uzvaras.

Elīza Manavicka (Bauskas BJSS) un Marta Grigus (Bauskas BJSS) – 2. vieta.
Bauskas BJSS galda tenisa komanda Latvijas čempionātā.
Share
Archives