bauskasbjss

Pilskalna iela 26
Bauska, LV-3901

bauska.sportaskola@
bauskasnovads.lv

+371 63922852
+371 25618037

Bauskas BJSS galda tenisa spēlētāja Daniela Kučinska un treneris Aleksandrs Šutka pārstāv Latvijas junioru izlasi Baltijas junioru TOP-10 čempionātā Viļņā.

29. augustā Viļņā notika Baltijas junioru TOP-10 čempionāts, kur piedalījās Lietuvas, Igaunijas, Un Latvijas izlases. Zēnu konkurencē labāko rezultātu sasniedza Deniss Vasiļjevs no Rēzeknes, kas ierindojās 5. vietā. Denisam bija iespēja izcīnīt 3. vietu, kad priekšpēdējā mačā mūsu jaunais galda tenisists izcīnīja fantastisku uzvaru pār turnīra pirmo izliktu numuru, Lietuvieti Lukasu Rimku ar rezultātu 3:2. Pēdējā spēlē bija jāuzvar Irmantu Daukonti no Lietuvas, kas diemžēl neizdevās, gala rezultāts – 5. vieta.

Mūsu meiteņu izlasi pārstāvēja Bauskas BJSS jaunā spēlētāja Daniela Kučinska un Linda Laduse (Rēzeknes BJSS). Abām meitenēm ir tikai 15 gadi, līdz ar to nebija viegli konkurēt ar vecākām un pieredzes bagātākām spēlētājām no Lietuvas un Igaunijas. Bet tas netraucēja nodemonstrēt labu sniegumu, un iegūt vērtīgu pieredzi. Labāko rezultātu no izlases sasniedza mūsu Daniela, kas ierindojās 9. vietā. Jāpiemin, ka šajā turnīrā izlasi nepārstāvēja labākā Latvijas juniore Sabina Musajeva un labākais Latvijas juniors Daniels Kogans, kas bija viens no turnīra favorītiem, un kas uz doto brīdi atrodas Vācijā, lai mēģinātu nostiprināties vienā no Vācijas galda tenisa akadēmijām.

Treneri Viktors Tolkačevs (Rucava) un Aleksandrs Šutka (Bauska) ar izlases sniegumu ir apmierināti uzsverot to, ka bez līderiem ir gājis grūtāk, bet Denisam Vasiļjevam bija iespēja izcīnīt medaļu. Tāpat jāatdzīmē mūsu jaunās meitenes, kas cīnījas godam un ieguva vērtīgu pieredzi.

Gadalgoto vietu ieguvēji zēniem – 1. vieta, Lukas Laketčenko (Lietuva), 2. vieta, Oskar Pukk (Igaunija), 3. vieta, Lukas Rimkus (Lietuva).
Gadalgoto vietu ieguvēji meitenēm – 1. vieta, Kornelija Riliškytė (Lietuva), 2. vieta, Vitalia Reinol (Igaunija), 3. vieta, Emilija Riliškytė (Lietuva).
Share
Archives