bauskasbjss

Pilskalna iela 26
Bauska, LV-3901

bauska.sportaskola@
bauskasnovads.lv

+371 63922852
+371 25618037

Ar U-16 vecuma grupas zēnu un meiteņu šaha turnīriem aizvadītas šā gada Bauskas un Rundāles novadu sporta spēļu sacensības dambretē un šahā.

Četrās vecuma grupās, 26.februārī, dambretes sacensībās iesaistījās 68 komandas no astoņām skolām. Sacensībās šahā piedalījās 28 komandas no sešām skolām. Uzvarētāju godā dambretē trīs reizes tika sumināti Bauskas 2.vidusskolas audzēkņi, divreiz zelta medaļas pasniegtas Vecsaules pamatskolas un Bauskas Valsts ģimnāzijas komandu dalībniekiem, bet vienreiz uzvarētāju godā sveiktas Griķu pamatskolas dambretistes. Šaha cīņās četros turnīros ar uzvarētāju zelta medaļām tika sveikti vecsaulieši, divreiz labāko titulus izcīnīja Bauskas 2.vidusskolas un Pilsrundāles vidusskolas komandas. 
Sporta spēļu U-16 grupas šaha sacensībās     septiņu komandu konkurencē  Vecsaules pamatskolas zēni Leo Jonikāns un Everts Rūdolfs Lepsis pieveica visus pretiniekus.  Komandām otrajā un trešajā vietā ierindojās Bauskas 2.vidusskolas puiši Mariuss Moļņiks, Markuss Novikovs, Niks Naidžels Zeltiņš un Denijs Vilhelms Krauklis. Meitenēm uzvarēja Pilsrundāles vidusskolas komanda (Vanesa Jakuboviča un Luīze Helviga). Luīze turnīru noslēdza ar visām uzvarām. Komandām otrajā vietā ierindojās Codes pamatskolas meitenes Kristija Anna Kalniņa un Kristīne Podeļska. Bronzas godalgas saņēma Bauskas 2.vidusskolas meitenes Daniela Kučinska un Annija Prokofjeva.

Rakstu sagatavoja Māris Bergs.

Share
Archives