bauskasbjss

Pilskalna iela 26
Bauska, LV-3901

bauska.sportaskola@
bauskasnovads.lv

+371 63922852
+371 25618037

No 18.-20. oktobrim Lietuvas pilsētā Klaipēda norisinājās starptautiskais turnīrs ” Musu Viltys ”(Mūsu cerība).
Šajās sacensībās piedalījās komandas no dažādām valstīm – Moldāvijas, Baltkrievijas, Ukrainas, Somijas, Krievijas komandas no Kaukāza un citiem apgabaliem, Itālijas, Igaunijas, Lietuvas un Latvijas spēcīgākās komandas.
Bauskas komandu pārstāvēja 6 sportisti- Jēkabs Ķikurs, Edijs Rutka, Krišjānis Ķikurs, Kristiāns Aleksējevs, Edgars Kozlovskis un Andrejs Maslobojevs.
Sudraba medaļu sīvā cīņā izcīnīja Kristiāns Aleksējevs. Kristiāns pirmajā cīņā uzvarēja Lietuvas pārstāvi 10-0. Otrajā cīņā uzveica cīkstoni no Krievijas 8-4. Trešajā cīņā uzveica cīkstoni no Lietuvas, kurš pirms tam bija uzvarējis Lietuvas un Itālijas pretiniekus. Fināla cīņā ar cīkstoni no Krievijas iesākas mierīgi, bet pēc pirmās minūtes Kristiāns, izpildīdams paņēmienu kombināciju, ieguva 2 punktus, aizejot pretiniekam aiz muguras. Ar to arī beidzās pirmais periods. Otrā perioda vidū Kristiāns labi iegāja pretiniekam vienā kājā, bet neveiksmīgi pārgāja uz otru, nokļuva uz lāpstiņām un līdz ar to zaudēja cīņu.
Bronzas medaļu izcīnīja Jēkabs Ķikurs. Jēkabs pirmajā cīņa uzveica Igaunijas cīkstoni 10-0. Otrajā cīņā uzveica Krievijas cīkstoni 10-0. Par iziešanu finālā Jēkabs cīnījās ar Baltkrievijas sportistu, kurš šogad ir izcīnījis Eiropas čempionātā sudraba medaļu. Cīņa gāja punkts punktā. Gala rezultātā 8-11,cīņā uzvar baltkrievs. Vairs neviens nespēja baltkrievam paņemt nevienu punktu. Jēkabs cīņā par bronzas medaļu savu pretinieku uzvarēja pārliecinoši 12-2.
Edijs Rutka uzvarēja lietuvieti un baltkrievu, bet zaudēja ukrainim un moldāvam, gala rezultātā 5. vieta.
Andrejs Maslabojevs uzvarēja Krievijas cīkstoni un zaudēja Latvijas cīkstonim, kur nobeigumā guva traumu, tāpēc nevarēja turpināt sacensības.

[ngg src=”galleries” ids=”54″ display=”basic_thumbnail”]

Share
Archives